UUTISET 2008

09.12.2008

6.12. Joensuun agilitykisojen tuloksia:
Mimmi (FIN AVA TK1 Funnytail Count On Me) 3x0-tulos sij. 3., 1. ja 2. Netta (Funnytail Fast And Famous) 0-tulos sij. 4.

29.-30.11.. Oulun agilitykisojen tuloksia:
Muffy  (Funnytail English Muffin) 2x0-tulos sij. 3., 4. ja 2. Netta (Funnytail Fast And Famous) 0-tulos sij. 1.

Onnittelut Huljien taitaville ohjaajille Markukselle ja Lauralle!

 

24.11.2008

Jyväskylän 22.11. näyttelyn tuloksia:

Halmi (Funnytail I'm Too Famous) JUN ERI, Hyrrä (Funnytail I'm Too Fast) JUN ERI  ja
Netta (Funnytail Fast And Famous) AVO ERI. Erinomaisia Hassuhäntiä. Halmin arvostelut Näyttelyarvosteluja

Varkauden agilitykisoissa 15.11. Muffy  (Funnytail English Muffin) sai viimeisen SM/MM- karsinta nollan, Onnittelut Laura!

 

06.11.2008

Halmin (Funnytail I'm Too Famous), Hyrrän (Funnytail I'm Too Fast)  ja
Churin (Ar'tfulfox's I'm So Unique) sivuille lisätty uusia kuvia. Kiitos Marko, Piia ja Johanna! 

 

22.10.2008

Churin (Ar'tfulfox's I'm So Unique) sivulle lisätty Johannan ottamia kuvia.

18.10. Pieksämäen agikisoissa  Netta (Funnytail Fast And Famous)  0-tulos sij 2. 

 

14.10.2008

Belgianpaimenkoira tervuerentyttö Churi (Ar'tfulfox's I'm So Unique) 7 vko saapui meille täydentämään belgivahvistustamme. Kiitos Johanna ja Sari aidosta belgienergiasta!Muffyn astutus epäonnistui (bad karma jatkuu...), yritämme vuoden päästä uudelleen.

20.09. Pieksämäen agikisoissa Muffy (Funnytail English Muffin) 0-tulos sij 7. ja Netta (Funnytail Fast And Famous) myös 0-tulos sij 6.

20.09. Pusu (Funnytail Hip Hey Hooray) Tornion agikisoissa heti ensimmäisessä 2-luokan kisoissa nollavoitto.

Onnittelut taitaville ohjaajille Lauralle ja Ullalle!

 

16.09.2008

14.09. Riihimäen pentunäyttelyissä Halmi (Funnytail I'm Too Famous) PEK 1 KP ROP-PENTU ja Hyrrä (Funnytail I'm Too Fast) PEK 2 KP. Halmin arvostelut Näyttelyarvosteluja-sivulla.

13.09. Varkauden agikisoissa Muffylle (Funnytail English Muffin) 5. SM/MM-karsintanolla ja samalla Varpsin minien mestari. Mimmi (FIN AVA TK1 Funnytail Count On Me) taas kerran nollavoitto ja maxien seuramestari. Tiikeri (FIN AVA BH TK2 Funnytail Call My Name) 0-tulos sij. 3. Onnittelut Laura, Markus ja Mari!

Tilda (Funnytail Hot For Action) on aloittanut agilitykisaamisen medi I:ssä ja vauhtia on riittänyt. Tildan lonkat tulivat Kennelliitosta A/B:nä ja kyynärnivelet 0/0:na. Hieno homma ja Kiitos Eeva!

Myös Gabby (Funnytail Colden Cap) on aloittanut Jennyn kanssa kesän aikana agility kisaamisen. Tästäkin parista vielä varmasti kuullaan!

06.09. Pusu (Funnytail Hip Hey Hooray) kisasi Haaparannan kisoissa 2x-nollavoiton ja nousi mini II:siin. Huippua Ulla! 

Helmen kuolinsyyksi jäi lopulta akuutti verinen ripuli. Monta kysymystä jäi vaille vastausta ja tyhjä aukko sydämiimme.

 

01.09.2008

Brilli (Cloudgarden's Brilliant Star) kävi tänään ultrassa ja pentuja ei näkynyt. Brilli jatkaa Hennan kanssa agilitytreenejä ja yritämme noin puolen vuoden päästä uudelleen.

Sunnuntaina Kuopiossa kisattiin agilityn Pohjois-Savon Piirimestaruudet. Kolmantena vuonna peräkkäin Mimmi the Huljamenijä (FIN AVA TK1 Funnytail Count On Me) taas liiteli Piirimestariksi taitavan Markuksen ohjauksella. Onnittelut Markus ja Riina ja Huippua Miima Liimatukka!

Lauantaina Oriveden agikioissa Muffy (Funnytail English Muffin ) nappasi tuplanollat, Onnittelut Laura!

24.08. Varkauden näyttelyissä Pippuri (Funnytail Danmn I'm Good) AVO EH1, Risella (ESTV-00 Funnytail All Right Mama) VET EH2, Muffy (Funnytail English Muffin) AVO EH ja Hilma the Rautarouva (LTUJV-00 Funnytail Ain't She Sweet) VET EH3.  Hassuhännillä oli tällä kertaa EH-päivä. Erityisesti Hilman kehiinpaluu lämmitti, Hilmahan koki traagisen auto-onnettomuuden (molemmat etujalat vaurioituivat niin että jalat "kasattiin" (hoitavan eläinlääkärin sanoma) ruuveilla ja metallilevyllä) keväällä 2007 ja on toipunut siitä kuin ihmeen kautta entiselleen. Hilma is back!

 

01.09.2008

15.08. meidän rakkaista rakkain Helmi-shelttimme (Funnytail Happy With Hilma) kuoli. Alustava patologin lausunto on että kuolinsyy oli äkillinen ja raju suolistotulehdus. Lähiaikoina tulee tarkemmat tulokset ruuminavauksesta. Suru ja ikävä on ollut musertava, on ollut vaikea käsittää kaksivuotiaan elämäniloisen humputtelijan äkillistä kuolemaa. Hemppa hurmasi reippaalla ja vauhdikkaalla olemuksellaan. Hilma-mammalla ei ole enää hoidettavaa, Hilma teki joka ilta pesut Helmi-vauvalleen. Pikkuoravamme on poissa. Muistoissamme.

 

11.08.2008

Varkauden kisojen 9.-10.08 agiliitotuloksia:

Muffy (Funnytail English Muffin) mini III:ssa 0-tulos sij. 8. 

Netta (Funnytail Fast And Famous) medi III:ssa 0-tulos sij. 4.

Mimmi (FIN AVA TK1 Funnytail Count On Me) maxi III:ssa 2x0-tulos sij. 2.

Tiikeri (FIN AVA BH TK2 Funnytail Call My Name) maxi III:ssa 2x0-tulos sij. 3.

Ronja (Funnytail Fine And Sweet) medi II:ssa nollavoitto.

Eeva, Ronja ja Tilda (Funnytail Hot For Action) kävivät meillä samalla sukuloimassa, kiitos vierailusta!

Hyvä Huljat!

Tänään siniset kääpiölassiet Hyrrä ja Halmi täyttävät 6 kk.

Kuva: Susanna Riekkinen

02.08.2008

Hassuhäntien agilitytuloksia:

Muffy (Funnytail English Muffin) Lotta Mätön kanssa Vöyrin Nuorten Agilityn SM-kisoissa sij. 4. ja ensimmäinen SM-nolla. 

Netta (Funnytail Fast And Famous) Vöyrillä 0-tulos sij.3. ja eka SM-nolla myös.

Pusu (Funnytail Hip Hey Hooray) sai tänään nollavoiton mini I:ssä ja seuraavana päivänä vielä toisen nollavoiton. Samalla Pususta tuli Rovaniemen käyttökoirat ry:n mini1-luokan seuramestari. 

Taitavaa! Onnittelut!

 

01.08.2008

Tänään shelttien erikoisnäyttelyssä Kuopiossa Halmi (Funnytail I'm Too Famous) PEK 1 KP PN2-PENTU ja Hyrrä (Funnytail I'm Too Fast) PEK 3. Halmin arvostelut löytyvät Näyttelyarvosteluja-sivulta. 

Brilli (Cloudgarden's Brilliant Star) eli Lilli-Lalli-Laa täyttää tänään 2 vuotta, onnittelut meidän Bralliaiselle, josta ehkäpä on myös mamma tulossa!

Agilityn MM-karsinnoissa 26.-27.07. kisasivat mineissä Funnytail English Muffin "Muffy" ohj. Laura Mättö, maxeissa FIN AVA BH TK2 Funnytail Call My Name "Tiikeri" ohj. Mari Nuutinen ja FIN AVA TK1 Funnytail Count On Me "Mimmi" ohj. Markus Turunen. Muffy ja Tiikeri eivät päässet toiselle kisapäivälle, mutta Mimmi ja Markus sijoittuivat hienosti 10. Onnittelut!

 

22.07.2008

Brilli astutettiin sunnuntaina hurmuripoika Currella, pentuja odottelemme syyskuussa. Pennut-sivulta lisätietoja.

19.07. Belgianpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä Kangasalalla Risella (ESTV-00 Funnytail All Right Mama) VET ERI.

12.07. Muru (Funnytail Golden Fizz) Oulun KV näyttelyssä AVO EH, Onnittelut Anna-Mari ja Markku!

06.07. Huljat Hassuhännät Gabby (Funnytail Golden Cap), Muru (Funnytail Golden Fizz), Muffy (Funnytail English Muffin) ja Pusu (Funnytail Hip Hey Hooray) (tosin Pusun juoksun vuoksi varakoira Kata suoritti radan) osallistuivat Agirotuun joukkuekisaan (minit) nimellä Funnytails & Friends. Sijoitus oli 54. Oli todella kiva päivä Ylöjärvellä, kiitos kaikille!

vasemmalta: Jenny & Gabby, Laura & Muffy ja Anna- Mari & Muru & Kata
kuva: Markku Vimpari

30.06.2008
BH Funnytail Be My Babe "Isa"
Funnytail Happy With Hilma "Helmi"
Cloudgarden's Brilliant Star "Brilli"
kuvat: Piia Sutinen

 

Helmellä (Funnytail Happy With Hilma) ja Brillillä (Cloudgarden's Brilliant Star) on uudet agilitytreenaajat kun Marko Kettunen ja Henna Kärkkäinen halusivat kokeilla Pikkuoravia. Ja ahkerasti ovat Marko ja Henna Hemppaa ja Brilliä treenanneet, tulosta alkaa pian näkyä. Myös Pikkuhuligaanit Halmi ja Hyrrä ovat päässeet kokeilemaan agiesteitä, ja kauas ei ole omena puusta pudonnut...

14.-15.06. Agilityn SM-kisoissa Varkaudessa edustivat Varps:in joukkueissa Funnytail English Muffin "Muffy" ohj. Laura Mättö (mini 5. sija), maxeissa FIN AVA Funnytail Easy Lover "Kamu" ohj. Harri Huusari ja FIN AVA TK1  Funnytail Count On Me "Mimmi" ohj. Markus Turunen (19. sija). Sunnuntain yksilökisoissa olivat mukana mineissä Muffy (ei päässyt finaaliin), maxeissa FIN AVA BH TK2 Funnytail Call My Name "Tiikeri" ohj. Mari Nuutinen (ei päässyt finaaliin) ja Mimmi (pääsi finaaliin josta tulos HYL). Pikkuneiti Pusu (Funnytail Hip Hey Hooray) kisasi perjantain lisäkisassa saaden tuloksen 5. Mukava viikonloppu oli akiliidon parissa ja yövieraina Ulla & Nena & Pusu ja Merja & papillonit, kiitos vierailusta!

Pusun (