Olen Minna Kilpeläinen, 1968 Varkaudessa syntynyt. Nykyisin asun Lepppävirralla.

Ensimmäinen koirani samojedi Kitty tuli meille ollessani 3-vuotias. Lapsuudenkodissani meillä oli siitä lähtien aina useita koiria: maltankoira, japaninpystykorvia ja saksanpaimenkoira. Äitini kasvatti muutaman pentueen samojedeja, maltankoiria ja japaninpystykorvia. Ensimmäisen belgianpaimenkoirani (groenendael) sain vuonna 1989 ja ensimmäinen shetlanninlammaskoira tuli meille vuonna 1996.

Vasemmalta: Kitty, veljeni Jukka, Kittyn pennut ja minä 70-luvulla

Aluksi harrastin belgieni kanssa mm. tokoa, pk-jälkeä ja –hakua sekä näyttelyitä. Ajatus kasvatustyön aloittamisesta kypsyi vasta kun olin hoidellut Nellin ensimmäiset pennut, jotka menivät tuttavani kennelnimelle. Kennelnimen keksiminen vei aikansa, halusin nimen joka sopisi molemmille roduille. Kerran lenkillä ollessamme katselin koiriemme enemmän ja vähemmän hassuja häntiä; siitäpä kehittelin nimen FUNNYTAIL.

Kasvatustyöni on ollut pienimuotoista, olen tehnyt  tarkkaan harkittuja yhdistelmiä ja vain silloin kun minulla on ollut halua ja aikaa viettää pentujen kanssa täysipainoisesti. Pennut kasvavat kotioloissa touhukkaan perheemme keskellämme ja tutustuvat ennen luovutusikää toisiin koiriin, ulkoiluun, lapsiin, autoiluun yms. perhe-elämään.

Minna

Minä 70-luvulla Varkauden koiranäyttelyssä